Benodigdheden (mobiel)

 

Benodigdheden (mobiel)

Wat heb je nodig om REOBtimaal te gebruiken op een mobiel apparaat?
Weinig.

Je kunt REOBtimaal op elk modern apparaat gebruiken waarop je

  • een moderne internet browser (o.a. Chrome, Safari, Firefox) en
  • een internetverbinding hebt

zoals PC's, Mac's, notebooks en tablets zoals de iPad en Android tablets. Zelfs Linux wordt ondersteund.

REOBtimaal is alleen niet gemaakt voor kleine beeldschermen, zoals die van telefoons en phablets. Naar onze ervaring zijn zulke kleine beeldschermen te klein om overzicht te geven en werken daarom fouten in de hand.

Er is geen installatie van software nodig. Je kunt dus bij de klant werken, op kantoor, thuis, in de file of, als je dat wil, op vakantie of met een apparaat van iemand anders meekijken of alles goed verloopt.

Alle functies van REOBtimaal zijn beschikbaar zowel op tablets als op desktop computers.

Je kunt natuurlijk je eigen apparaten gebruiken, maar als je raad wil dan hebben wij een suggestie voor de beste prestaties:

  • Wij raden aan een Apple iPad (bijvoorbeeld een iPad 2 of iPad Air 2) te gebruiken. De batterijduur van deze apparaten is gewoon langer. Wij horen dat je met een volle batterij bijna 4 werkdagen flink gebruik kunt maken van REOBtimaal voordat de tablet weer opgeladen moet worden.
  • Wij raden aan om een Apple iPad te nemen met eigen SIM-kaart. Natuurlijk kun je ook je telefoon gebruiken als Wifi hotspot om zo het netwerkverbruik allemaal op één abonnement te krijgen en zo wat kosten te sparen, maar dan ben je wel afhankelijk van twee apparaten. Het kàn, maar wij raden het af.
Dit is alles wat je nodig hebt om mobiel te werken met REOBtimaal.