REOBtimaal en barcodes

 

REOBtimaal en barcodes

REOBtimaal gaat over eenvoud, richtlijnen en ….. efficiëntie.

Daarom tonen we op veel plekken barcodes. Alhoewel je ze helemaal niet hoeft te gebruiken, gaat het opvragen van facturen, werklijsten, individuele materialen zoals een blusser eenvoudig en snel met barcodescanners.
We hebben dat nu nog verder verbeterd.

Als je gebruik maakt van een desktop computer

Dan kun je een 1D scanner (reguliere barcodes) gebruiken en je (concept)factuur of werklijstrapport scannen om direct die factuur of werklijst te bewerken.
Gebruik een QR-code (‘2D’) scanner om de QR-codes op de beheerde materialen te scannen. Een QR-code scanner kan meestal ook 1D barcodes scannen, dus als je ook de QR-codes op de materialen wil gebruiken, dan raden we een 2D scanner aan. Neem even contact met ons op over adviezen.
Het handige van QR-codes op de materialen is dat je automatisch naar REOBtimaal gaat en dat je meteen op de juiste pagina uitkomt. Als je nog niet ingelogd was, dan krijg je de kans om dat alsnog te doen voordat je de juiste gegevens ziet.

Als je gebruik maakt van een tablet

Dan kun je in REOBtimaal een foto nemen van 1D barcodes en QR-codes (2D) om de facturen, werklijsten en materialen op te vragen.
Als je dat beter vindt werken, kun je ook een app naar keuze installeren op je tablet die QR-codes kan lezen. Er zijn hier erg veel van, bijvoorbeeld de app “QR Scanner” voor de Apple iPad/iOS.