REOBtimaal goes green

 

REOBtimaal goes green

Team REOBtimaal richt zich voornamelijk op het verbeteren en vereenvoudigen van jouw werkproces. Hierbij houden wij rekening met budget, eenvoud, (toekomstige) richtlijnen en vooral de wensen.

Maar wist je ook wij ook aan het milieu denken?

Bij het sparen van het milieu kijken wij niet alleen naar het energiegebruik, maar naar het geheel van de bedrijfsadministratie van REOB onderhoudsbedrijven.

Dit is hoe wij helpen het milieu te verbeteren:

  • Niet.meer.afdrukken
    Je wist al dat je jouw administratie en documenten kwijt kunt in REOBtimaal zodat je er altijd bij kan, maar ook omdat je het dan niet hoeft af te drukken.
  • Dynamische servercapaciteit
    Dit houdt in dat er automatisch extra servers worden opgestart als het druk is. Zo merk je geen vertraging. REOBtimaalgebruikers merken er niets van, maar als het rustig is, worden servers automatisch uitgezet. En dat laatste, dat bespaart een hoop energie. En kosten trouwens. En dat merk je weer bij onze prijsvoering.
  • Gebruik apparatuur dat je al hebt
    Wij hebben ervoor gekozen om REOBtimaal als website te maken omdat websites op alle apparatuur werken, in tegenstelling tot apps. Dat houdt in, dat je bijvoorbeeld jouw bestaande iPad kunt gebruiken voor REOBtimaal en dat je niet gedwongen wordt een PC, tablet of PDA aan te schaffen. En dat scheelt weer een apparaat. En kosten.
  • Klanten zetten de handtekening op de tablet
    Geen papieren werkbonnen meer, maar wel een handtekening voor akkoord. Je krijgt de handtekening netjes in het werklijstrapport te zien, samen met de gemaakte foto’s.
  • Werklijstrapporten via e-mail
    Stuur het werklijstrapport direct (ter plekke) vanuit REOBtimaal als PDF bestand per e-mail naar de klant. Direct vanuit REOBtimaal naar zijn/haar broekzak. Scheelt tijd, papier, postzegels en postaflevering. En je laat zien dat je jouw zaken goed op orde hebt.
  • Facturatie via e-mail
    Maak (credit)-nota’s en stuur deze in PDF formaat direct aan de klant. Scheelt tijd, papier, postzegels en postaflevering. Uiteraard sturen wij onze communicatie, zoals facturen, ook per e-mail.

Kortom: fijn dat je helpt het milieu te verbeteren!