Wat is REOBtimaal?

 

Wat is REOBtimaal?

REOBtimaal is een online administratiesysteem voor het onderhouden van blusmiddelen, noodverlichting, droge blusleidingen, AED's, verbanddozen en overige materialen.

Je kunt het met elk modern apparaat gebruiken met een internetverbinding hebt, zoals PC's, Mac's, notebooks en tablets zoals de iPad en Android tablets. Zelfs Linux wordt ondersteund! Er is ook geen installatie van software nodig. Je kunt dus bij de klant werken, op kantoor, thuis, in de file of, als je dat wil, op vakantie of met een apparaat van iemand anders meekijken of alles goed verloopt. Heb je al tables? Dan gebruik je die gewoon. REOBtimaal dwingt je niet tot het kopen van andere apparaten.

Omdat je altijd toegang hebt tot de laatste gegevens kun je direct de onderhoudsresultaten invoeren, onderhoudsrapporten verzenden en ad-hoc werklijsten toevoegen. Je hoeft niet meer terug naar kantoor om de gegevens in te voeren.

REOBtimaal ondersteunt en professionaliseert het administratieproces dat een onderhoudsbedrijf uit moet voeren om klanten de zekerheid, transparantie en verantwoording te geven waar ze om vragen.

Een kleine greep uit de zaken waarbij REOBtimaal helpt:

  • Geavanceerde hulpjes bij het uitvoeren van werklijsten

    o.a. handige wizards, aftelklokjes voor autonomietesten en onderhoudssuggesties

  • Relatiemanagement

    relaties, locaties, contacten

  • Facturatie

    genereren, opstellen en versturen van (credit)facturen, bijhouden status, betalingsgedrag per klant

  • Voorraadbeheer

  • Planningfuncties

    te plannen bezoeken, uit te voeren werk, kalender, routes plannen, te versturen rapporten, te factureren zaken

  • Inkoopopdrachten

    inkooplijsten voor beheerd- en klein materiaal

  • Het maken van specificaties, proforma facturen, offertes

  • Automatische logfunctie

    je hoeft niet langer te noteren wat je met het materiaal hebt gedaan. REOBtimaal heeft dat al genoteerd aan de hand van je handelingen in REOBtimaal. In het log staat niet alleen het uitgevoerde onderhoud, maar ook wanneer en waarom een materiaal is verplaatst, afgekeurd of tijdelijk is vervangen (en met welk materiaal).

  • Materialen

    REOBtimaal kan de lijst beschikbare blusmiddelen (rijkstypekeuren) automatisch bijwerken, maar je kunt natuurlijk ook zelf materialen toevoegen.

  • Tijdlijnen

    Omdat REOBtimaal weet wat voor onderhoudsprofiel een materiaal (bijvoorbeeld een blusmiddeltype) heeft, kan deze een volledige tijdlijn tonen. Een tijdlijn is een combinatie van de onderhoudsgeschiedenis van een materiaal en de verwachte toekomstige onderhoudsmomenten, gebaseerd op het uitgevoerde onderhoud. REOBtimaal houdt daarbij rekening met onvoorziene zaken als hervullen en eerder uitgevoerd groot onderhoud.

  • Slimme suggesties

    Omdat REOBtimaal tijdlijnen bijhoudt van de onderhouden materialen, kan deze suggesties geven over het uit te voeren onderhoud. REOBtimaal geeft bijvoorbeeld een suggestie voor het onderhoudstype bij het maken van een nieuwe werklijst.

  • Kostenbeheersing

    Omdat REOBtimaal tijdlijnen bijhoudt, kun je met een tijdlijn eenvoudig uitrekenen wat een materiaal heeft gekost en nog gaat kosten, gebaseerd op de onderhoudsgeschiedenis van dat materiaal. Interessant voor de klant en handig voor jou als onderbouwing als blijkt dat een blusmiddel of ander materiaal niet langer economisch rendabel is om te onderhouden.

  • Rapportage

    o.a. locaties (kaart), spreiding van werkdruk over een jaar (in aantal werklijsten of aantal uren), het aantal en type onderhoudsmomenten in een bepaalde periode

  • REOBguard™

    REOBguard™ controleert op veel gemaakte fouten bij de administratie, zoals niet op tijd uitgevoerd onderhoud, niet afgeronde werklijsten, tijdelijk vervangen materiaal dat wel erg lang niet is geretourneerd etc.